Novinsko izdavačko preduzeće Reka Nova Jasenica D.O.O.

Конференција за медије ООСНС: Нема подела, странка је јединствена, заједно радимо у интересу грађана

16683358_306725773063443_294563149_n

Нема групација нити подела унутар паланачких напредњака, заједничким снагама радимо на јачању странке и спровођењу програма и политике СНС-а у нашој Општини како би дигли на ноге, унапредили кгвалитет живота и рада свих грађана, поручили су Топлица Пинторовић и Петар Милић на заједничкој конференцији за новинаре која је одржана у просторијама СНС у присуству свих повереника месних одбора ОО Смедеревске Паланке.

Говорећи о активностима странке у протеклом периоду и о плановима у будућност, повереник ОО паланачких напредњака Петар Милић и повереник МО Кусадак и председник Општине Топлица Пинторовић истакли су, да желе да ставе тачку на гласине о сукобњеним групацијама унутар странке, о правим и лажним напредњацима. Истакли су да, немају времена да се баве таквим причама пошто у Општини у којој је стање такво какво јесте нема времена за губљење.

„У СНС постоји потпуно јединство. Уједињени смо сви око једне политике и око нашег председника и премијера Александра Вучића који је србију повео путем опоравка и економског напретка. Следимо његов пут и сви зајено радимо на опоравку наше општине. Не бежимо од проблема и од одговорности као што то раде они који су опељешили нашу општину и довели је до руба пропасти. Договарамо се и радимо на решавању проблема, истакао је Милић.

Пинторовић је нагласио да је ДС упропастио општину ида уместо сви који су у томе учествовали положе рачуне пред грађане и одговарају баве се СНС пласирајући неистине.

Странка је жив организам и нормално је да постоје понекад размимоилажења око организације и функционисања појединих ствари, то не значи сукоб и поделу већ разговор и договор око проналажења заједничког решења. Заједно  радимо, како би нашу општину извукли из кризе и повели је путем опоравка. Председник наше странке и премијер Александар Вучић урадио је огроман посао за Србију, економски је оснажио, отворио је за инвеститоре, циљ је да и ми нашу Општину оснажимо како би живели боље и квалитетније. Проблема је много и свесни смо да не може све преко ноћи, али заједничким снагама, договорима, корак по корак решавамо проблеме, истакао је Пинторовић.