Info Centar Nova Jasenica

NOVI KOTAO ZA ŠKOLU HIM

Podsećanja radi, zbog nedavnog kvara na kotlu, u proteklom periodu, dok  sistem grejanja nije funkcionisao, nastava učenika OŠ HIM odvijala se u prostorijama Palanačke gimnazije i MEŠ škole Goša.

U toku vikenda postavljen je novi kotao,  kupljen angažovanjem lokalne samouprave, tako da sada sistem grejanja   funkcioniše a nastava u školi se normalizuje već od naredne nedelje.

To znači da će se od ponedeljka, 17. decembra, nastava redovno odvijati u učionicama OŠ HIM. Mlađi razredi (od 1. do 4.) će biti u prvoj smeni od 7.45 časova, a stariji ( od 5. do 8. razreda) u popodnevnoj od 12.10 sati. 

Budući da je predsednik opštine Nikola Vučen objavio informaciju o kvaru kotla pa tako i o kupovini i postavljanju novog, rešavajući problem grejanja i normalizacije nastave od ponedeljka u OŠ Heroj Ivan Muker, na svom fb profilu napisao je sledeće:

“Poštovani roditelji i đaci,

Večeras je pušten u rad kotao u školi ,,Heroj Ivan Muker” i škola je počela da se greje. Od ponedeljka se đaci vraćaju svojim učionicama i uobičajenim školskim aktivnostima.

Ovom prilikom želim da se zahvalim firmi ,, Plana Mont” iz Male Plane na čelu sa Milošem, koji su nam pomogli da rešimo ovaj dugogodišnji problem.

Posebnu zahvalnost dugujemo roditeljima i đacima na razumevanju”