Info Centar Nova Jasenica

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST OO SNS SMEDEREVSKA PALANKA

“Obaveštavamo čitavu javnost da smo mi odbornici Srpske napredne stranke u Skupštini opštine Smederevska Palanka odlučili da od danas boravimo u zgradi Skupštine opštine Smederevska Palanka i na taj način zaštitimo ovu najvišu instancu demokratije u Smederevskoj Palanci u koju smo ušli voljom građana na izborima. Naša  obaveza je da ne dozvolimo da se ponovi scenario koji se desio ispred Skupštine grada Beograda kada su predstavnici SZS-a primenom nasilja pokušali da uđu u ovu instituciju.

Smederevska Palanka je opština koja je bila devastirana, zadužena za više od tri godišnja budžeta od strane istih onih koji danas šetaju, prave nerede, terorišu narod, vređaju i čupaju saobraćajne znakove.To je ono što više nećemo dozvoliti.

Nećemo da dozvolimo da građani Smederevske Palanke ostanu bez vode, bez ulične rasvete, razrovanih ulica, trotoara, u dugovima do guše, a pre svega bez dostojanstva na koje ima pravo svaki građanin Smederevske Palanke a i Republike Srbije.To su jasno do znanja stavili i građani Smederevske Palanke u martu mesecu prošle godine, kada je Srpska napredna stranka sa gotovo 75 procenata glasova ostvarila istorijsku pobedu na lokalnim izborima.

Pozivamo nadležne organe da rade svoj posao, da sankcionišu i kazne sve one koji progagiraju i sprovode nasilje što su radili u proteklim danima i nedeljama pod okriljem zastave Saveza za Srbiju.
Mi kao odbornici koje su građani opštine Smederevska Palanka izabrali ogromnom većinom glasova želimo na miran i civilizovan način da zaštitimo pre svega interese građana opštine Smederevska Palanka, kao i institucije, od fašista i lopova, koji nasilno pokušavaju da ih preuzmu i da na taj nedemokratski i vandalski način prekroje izbornu volju građana”.
OO SNS
SMEDEREVSKA PALANKA