Info Centar Nova Jasenica

Održano 18. medjunarodno takmičenje “Kopaonik Open” u organizaciji kluba POSK “Jasenica”

Od 17-21.07.2019 na Kopaoniku je održano 18 po redu medjunarodno takmičenje Kopaonik Open u organizaciji našeg kluba,  POSK Jasenica Kopaonik Open u organizaciji našeg kluba, POSK Jasenica uz učešće preko 200 takmičara iz 7 zemalja iz čitavog sveta!
Osvojeno je i 4 medalje za naš klub i to Dunja Bukumirić u kategoriji devojčica do 14 god ,kao i Sofija Banković koja je zauzela drugo mesto u kategoriji devojčica do
20 godina!
Tu treba istaći i odličan rezultat Jovane Talijan u kategoriji seniorki koja je zauzela ukupno 4 mesto.
Kod muškaraca odličan je bio i Marko Marković koji je ukupno zauzeo drugo mesto dok je u istoj kategoriji Lazar Djokic bio treći!
U Sklopu takmičenja Kopaonik open u subotu je održana i trka koja je Bodovana za svetsku rang listu i tu smo imali odličan rezultat naše takmičarke Marije Ćosić sada Kovačević koja je zauzela odlično treće mesto!
Poslednjeg dana takmičenja ,tačnije 21.07.2019 god trka je Bodovana za Prvenstvo Srbije na srednjim distancama i tu smo postigli odlične rezultate i to u Miljana Marković je zauzela drugo mesto u kategoriji devojčica do 14 god,Una Mikić odlično treće mesto u kategoriji devojčica do 12 god,Sofija Banković drugo mesto u kategoriji devojčica do 18 god!
U kategoriji dečaka do 14 god Marko Marković je zauzeo prvo mesto a Lazar Djokic je bio drugi u istoj kategoriji!
U kategoriji do 16 god takodje imamo prvo mesto Nikole Talijana,kao i prvo mesto u kategoriji veterana ,gde je Miodrag Radisavljević briljirao po običaju!
Veliku zahvalnost dugujemo i opštini Smederevska Palanka na pomoći i podršci oko organizacije ,kao i opštini Raška koja je dugo godina pokrovitelj ove naše manifestacije,kao i Vojsci Srbije sa kojom smo i ove godine zajedno u organizaciji čitavog dogadjaja.
Od 22-26.07 je i kamp na Kopaoniku gde je planirano 8 treninga zajedno sa pripadnicima ministarstva odbrane i vojske Srbije kao i takmičara iz više klubova iz Srbije i inostranstva gde učestvuje 47 takmičara.
Фотографија корисника POSK Jasenica

Фотографија корисника POSK Jasenica