Info Centar Nova Jasenica

ZA LEPŠI AMBIJENT VRTIĆA BUBAMARA U AZANJI

Mesna zajednica Azanja i aktivisti Srpske napredne stranke održali su akciju uređivanja, ograđivanja, i čišćenja dvorišta vrtića ,, Bubamara,, u Azanji.

Pomenute radove finansira lokalna samouprava, Predškolska ustanova i MZ Azanja uz pomoć brojnih donatora iz ovog mesta.

Trenutno se obavlja krečenje odnosno farbanje fasade i pripremni radovi za postavljanje zaštitne ograde oko vrtića. Ovaj objekat danas je posetio predsednik opštine Smederevska Palanka Nikola Vučen, sa saradnicima, koji je zajedno za predsednikom Saveta ove MZ, Rodoljubom Stanimirovićem, obišao pomenute radove.

Za ovaj vrtić, MZ Azanja je u prethodnom periodu obezbedila klima uređaj a nadležni poručuju da će se sređivanje enterijera nastaviti i ubuduće. Koliko je važno uređenje i očuvanje objekata u kojima svoje vreme provode naši najmlađi sugrađani, istakao je i predsednik opštine Smederevska Palanka koji je apelovao na građane da se ne uništavaju fasade, posebno na ovakvim ustanovama.

On je takođe istakao da će opština Smederevska Palanka u narednom periodu više pomagati našim sugrađanima kada su u pitanju sredstva koja obezbeđuje lokalna samouprava kao podsticaj za buduće roditelje.

Vučen se zahvalio svim donatorima koji su obezbedili sredstva sa sređivanje vrtića “Bubamara” u Azanji i iskoristio priliku da pozove sve ljude dobre volje da se uključe u ovakve akcije koje su planirane i u budućnosti.

Фотографија корисника Dragica Cvetkovic
Фотографија корисника Dragica Cvetkovic