Info Centar Nova Jasenica

NIKOLA VUČEN NAJAVIO POČETAK INFRASTRUKTURNIH RADOVA U ZASEOKU VATOŠEVO U RATARIMA

U sredu, 16. oktobra, zvanično počinju radovi na rekonstrukciji puta za Vatoševo u MZ Ratari. Biće urađeno oko 3.5 km na ovoj deonici, a radove finasiraju lokalna samouprava i JP „Putevi Srbije“. Predsednik opštine Nikola Vučen najavio je početak radova:

“Poštovani sugrađani,

Dugo godina su se političke partije utrkivale u predizbornim obećanjima i svoje kampanje svodile na dobijanju jeftinih političlih poena uz obećanja da će dobijanjem glasova na izborima građani za uzvrat dobiti sanaciju ili rekonstrukciju nekog puta. Takav slučaj je i u Ratarima tačnije u zaseoku Vatoševo.Građani ovog dela Ratara se godinama suočavaju sa velikim problemima i poteškoćama koje im predstavlja lokalni put na dužini od 3.5 km.

Na lokalnim izborima 2018 godine Srpska napredna stranka je napravila istorijski rezultat na teritoriji opštine Smederevska Palanka. Srpska napredna stranka je u Ratarima na izbornoj jedinici 24 kojoj pripada zaseok Vatoševo osvojila 84% glasova. Poverenje koje je smo dobili od građana Vatoševa moramo opravdati. Obećali smo prošle godine da ćemo sanirati taj deo puta, i to obećanje sprovodimo u delo. Danas smo zajedno sa meštanina sela Ratari obišli deonicu i dogovorili da krenemo u radove. Od sutra i zvanično počinjemo sanaciju ovog puta .”