Info Centar Nova Jasenica

NIKOLA VUČEN : NOVI KOTLOVI ZA ŠKOLU U SELEVCU Investicija vredna 1.600.000,00 dinara

Osnovnoj školi u Selevcu , lokalna samouprava opštine Smederevska Palanka, opredelila je sredstva za kupovinu dva nova kotla, pre početka grejne sezone. Tim povodom, građanima se obratio predsednik opštine Nikola Vučen;

“Poštovani sugrađani,

Godinama unazad OŠ” Đorđe Jovanović” iz Selevca ima problem sa grejanjem. Kotlovi koji se nalaze u školi stari su preko 40 godina. Prošle godine smo uspeli da zimsku sezonu preguramo uz sanaciju pomoćnog kotla na tečno gorivo, ali se ispostavilo da je taj vid grejanja najskuplji. Za nepunih četiri meseca potrošili smo sredstva koja su bila planirana za čitavu godinu. Obećali smo tada da ćemo za narednu grejnu sezonu zauvek rešiti problem grejanja , kupovinom novih kotlova na čvrsto grejanje i zamenom kompletnog sistema u kotlarnici.

Opština je izdvojila 1.600.000, 00 dinara i kupila dva potpuno nova kotla koja će se u narednih nekoliko dana pustiti u rad.Srećni smo što smo uspeli da održimo obećanje koje smo dali roditeljima i kolektivu škole, a sve u cilju da našoj deci obezbedimo optimalne uslove za njihov boravak u školi.

Ovim putem se zahvaljujem svim roditeljima iz Selevca koji su imali razumevanja, a posebnu zahvalnost dugujemo dobrim ljudima , Mesnoj zajednici Selevac koji su pomogli da se sve ovo sprovede u delo, a to su firma Mikros Union ( g- dinu Zoranu ) iz Selevca kao i firmi Plana – Mont iz Male Plane ( Miloš Žicin ) “.