Info Centar Nova Jasenica

OPŠTINSKI ŠTAB: Lokalna samouprava i udruženje Taksi vozila ” Žuti taxi” su obezbedili prevoz svih lica starijih od 65 godina

Trgovinske radnje u Smederevskoj Palanci sutra ujutru od 4 do 7 sati biće otvorene za građane starije od 65 godina. Кomandant Štaba za vanredne situacije i predsednik opštine, Nikola Vučen rekao je da će prevoz starijih građana do trgovinskih objekata biti omogućen Žutim taksijem, bez naknade.

-U nedelju, 22. marta svi penzioneri od 04:00h do 07:00h moći će da izađu u kupovinu namirnica.
Lokalna samouprava i udruženje Taksi vozila ” Žuti taxi” su obezbedili prevoz svih lica starijih od 65 godina kojima je prevoz potreban. Imaćemo 20 vozila na raspolaganju.
Molim sve penzionere da već danas od 15:00 h krenu da pozivaju Žuti taksi na broj 0800106100 i rezervišu svoje vozilo za ujutru. Pokušaćemo da svima izađemo u susret. Napominjem da će prevoz biti besplatan. Takođe apelujem i molim naše sugrađane da se poštuju mere koje sprovodi Vlada Republike Srbije a sve u cilju sprečavanja širenja ove opasne bolesti. Hvala vlasniku Žutog taksija kao i ljudima koji tamo rade, rekao je Vučen.

Iz Udruženja „Žuti Taksi“ upućen je dopis Opštinskom štabu za vanredne situacije gde je navedeno da su vozila ovog taksi udruženja na raspolaganju za prevoz namirnica starijima od 65 godina i za druge potrebe. Dopis objavljujemo u celosti, kao i spisak marketa koji će sutra raditi od 4 do 7 sati ujutru.