Info Centar Nova Jasenica

RADNA POSETA MINISTRA ĐORĐEVIĆA OPŠTINI SMEDEREVSKA PALANKA

Opštinu Smederevska Palanka danas je posetio ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Zoran Đorđević. Na radnom sastanku sa predsednikom opštine, Nikolom Vučenom i načelnikom podunavskog okruga, Nebojšom Pavlovićem, ministar je izrazio zadovoljstvo što opština Palanka koja je bila u veoma teškoj situaciji i sa velikim dugovanjima, sada ima perspektivu, viziju i ima šta da ponudi građanima kada je u pitanju njihova budućnost.

Фотографија корисника Dragica Cvetkovic

-Ne tako davno predsednik Srbije, Aleksandar Vučić položio je kamen temeljac za izgradnju nove fabrike u Smederevskoj Palanci. To je upravo ono što mi obećavamo, ekonomski razvoj i jačanje lokalnih sredina i mogućnost da svi dođu do zaposlenja u smom mestu stanovanja, rekao je pored ostalog ministar Đorđević. On se osvrnu i na renovirano upravno mestu u holu opštine rekaovši da je to pravo oličenje onoga kako danas izgleda Palanka. Ministar je poželio uspeh u radu mladom rukovodstvu opštine, istakavši da će ministarstvo uvek prižati podršku u razvoju i prosperitetu opštine Smederevska Palanka.

Predsednik opštine, Nikola Vučen zahvalio se ministru i rekao da uz pomoć ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja mnogo toga je urađeno u našoj sredini, dodajući da je na sastanku bilo reči i o saradnji i u narednom periodu.