Info Centar Nova Jasenica

Četiri dana programa otvaranja Riva Shoping centra u Velikoj Plani

Veliko otvaranje Riva shopping centra u Velikoj Plani. Četiri dana muzike, zabave i kupovine.

U Velikoj Plani otvaren je Riva shopping centar. Svoja vrata otvorili su za početak Pepco, Sinsay, Planeta sport, Obuća Bravo, Donić trgovina, Wurth, zlatara Onix, Walter, gejming centar Galaktika, dok se u narednoj fazi otvaraju Maxi, Koton, frizerski salon CutandGo i Lilly drogerija.  Riva Shoping centar nastao je na temeljima Doniić trgovine koju je pre 30 godina osnovao Đorđre Donić.

Četiri dana programa otvaranja Riva Shoping centra u velikoj plani

Gradnjom RIVA shopping centra na više od 6.000 m2 i uključivanjem firmi iz Velike Plane u ceo proces, a i nakon toga, dalje u rad centra, kompanija Donić želi da pruži doprinos razvoju lokalne zajednice i ostavi trag. Riva Shoping centar e najveća  investicija u Velikoj Plani u ovoj godini.
U četiri dana otvaranjja planirani su koncerti Aca Pejovića, Neleta Karajlića i Zabranjenog Pušenja, Teodore Džehverović, Tap 011, Tropico Banda, Inspektor Blaže i Kljunova, hora Čarolije, Fenečkih bisera i biserčića, podom dečije predstave, kreativne radionice, predstave i nastupi kulturno umetničkih društava, Svi nastupi i celokupan program su besplatni i predstavljaju poklon porodične kompanije Donić, koja je investitor, svim sugrađanima i svim ljubiteljima dobre kupovine i zabave.

SAT