BESPLATNI UDŽBENICI ZA PREDŠКOLCE POKLON OPŠTINE SMEDEREVSKA PALANKA

Lokalana samouprava obezbedila je 400 besplatne udžbenike za decu predškolskog uzrasta sa teritorije opštine Smederevska Palanka. Udžbenici će biti podeljeni u toku sledeće nedelje svakom predškolcu PU “Čika Jova Zmaj”. Tim povodom predsednik opštine, Nikola Vučen, na svom fejsbuk profilu, objavio je poruku predškolcima.

-Pred vama je početak priprema za osnovno obrazovanje i polazak u školu. Vaši vaspitači naučiće vas šta su drugarstvo, ljubav, sreća i vredno učenje. U vrtićima nastaće vaši prvi crteži, i naučićete prve pesmice. Radujte se i uživajte u svom detinjstvu i delite radost sa vršnjacima. Lokalna samouprava pomoći će vam u tome. Pripremili smo prve knjige koje će vam pomoći u kreativnom učenju i pripremi za polazak u školu. Besplatni udžbenici za pripremni predškolski program dobiće svaki predškolac PU „Čika Jova Zmaj“. Udžbenike će u toku sledeće nedelje podeliti vaspitači svakom detetu u svojoj pripremnoj grupi.

Uz ove radne listove lakše ćete savladati razvoj govora , osnove pismenosti, matematiku i poznavanje prirode i društva.

Socijalizacija i obrazovanje najmlađih žitelja naše opštine, jedan su od najvažnijh ciljeva opštinskog rukovodstva. Na vama je da se igrate, učite, da se radujete životu i uživate u detinjstvu.

Posted in Vesti.