Novinsko izdavačko preduzeće Reka Nova Jasenica D.O.O.

HUMANOST KAO INSPIRACIJA

 

Goran Najdanović obradovao je danas učenike OŠ Olga Milošević , novim rančevima, neophodnim priborom za rad u školi, pernicama, sveskama olovkama, blokovima, bojicama, specijalnim flomasterima za farbanje jaja u susret prazniku, zaista , prava dečija radost, a po njegovim rečima to je i najvažnije.
-Ima porodica koje ne mogu da odvoje i kupe deci zbog loše materjalne situacije, pa će im dobro doći mala pomoć, a kada bi svako od nas koji radimo u inostranstvu pomogao, našim ljudima bi to bilo od velikog značaja- kaže Goran.
Dom zdravlja u Smederevskoj Palanci, takođe je dobio donaciju dva štampača, inhalatore specijalno namenjene za dečije odeljenje, klima uredjaj, budući da dolazi toplije vreme i da će dobro doći.
Škola u Kusatku je pre par dana od Gorana dobila bicikle , pribore za rad učenika na nastavi, a motivi su da voli da pomaže našim ljudima , iako je poreklom iz Pančeva, kaže da voli Palanku i da rado ovde dolazi. Jednostavno, na pitanje koji je motiv , najkraće kaže ” To mi je inspiracija” !
„Najlepše mi je ovde, volim naš narod, volim ovu zemlju, volim Srbiju ! Kad pređem granicu , radujem se dolasku, volim da slušam našu muziku i uživam u vremenu koje provedem ovde “!
Još jedno iznenađenje, uskoro na radost mališana . Da ne otkrivamo detalje , ali potpuno novi i uredjen izgled očekuje jedan objekat u sastavu PU „ Čika Jova Zmaj“, i to, koliko još sa lepim vremenom…