Novinsko izdavačko preduzeće Reka Nova Jasenica D.O.O.

NOVOGODIŠNJA ČESTITKA PREDSEDNIKA OPŠTINE

Predsednik opštine Nikola Vučen uputio je novogodišnju čestitku svim građanima opštine Smederevska Palanka.
“Odlazeća godina bila je puna neizvesnosti, teškoća i izazova. Ipak, možemo da budemo zadovoljni onim što smo postigli tokom 2023. jer smo ostvarili projekte koji su promenili izgled našeg grada. Osim rekonstrukcije donjeg dela glavne ulice, i puta za Mihajlovac, staru godinu privodimo kraju radovima na putnom pravcu za Malu Planu i asfaltiranjem puta za Novo gradsko groblje.
U Novu godinu ulazimo sa novim merama populacione politike. Od prvog januara 2024. godine i za drugo rođeno dete u porodici, iz budžeta opštine izdvajaćemo 120.000 dinara; 60 hiljada po rođenju i 60 hiljada dinara za prvi rođendan deteta.
Novu godinu dočekujemo sa velikim optimizmom. Nadamo se i očekujemo da će nova, 2024. doneti političku stabilnost i dalji prosperitet Srbije, i da će za našu opštinu biti uspešnija od prethodnih, posebno kada je reč o realizaciji značajnih projekata za razvoj i napredak Smederevske Palanke.
Poštovani građani, želim vam da Novu godinu i predsetojeće božićne praznike dočekate u miru, dobrom zdravlju i lepom raspoloženju. Želim vam mnogo uspeha, vedrinu duha i veru u budućnost, mudrost i vitalnost, ličnu i porodičnu sreću i blagostanje.