Novinsko izdavačko preduzeće Reka Nova Jasenica D.O.O.

NIKOLA VUČEN :PALANKA IZLAZI NA NOVI AUTOPUT “VOŽD KARAĐORĐE”

Predsednik Opštine, Nikola Vučen, danas je saopštio da će se u narednom periodu na teritoriji opštine Smederevska Palanka graditi nova saobraćajnica sa tri trake, koja će biti povezana sa novim autoputem Vožd Karađorđe.
-Smederevska Palanka je zvanično dobila brzu saobraćajnicu sa tri trake koja će našu Opštinu povezati sa novim autoputem Vožd Karađorđe. Poslednja poseta predsednika Republike Srbije, Aleksandra Vučića našoj opštini bila je 27.maja ove godine. Na konferenciji za medije predsednik je naglasio da će Palanka dobiti još jednu važnu investiciju nedaleko odavde. Ovo će biti jedna kombinacija brze saobraćajnice koja će Smederevsku Palanku i Veliku Planu povezati sa novim autoputem Vožd Karađorđe. Preko atara sela Vodica, Pridvorica, Cerovca, Mramorca i Sepaca imaćemo direktnu vezu sa novim autoputem, naveo je Vučen.
On je, tom prilikom, zahvalio predsedniku Republike, Aleksandru Vučiću, na svemu što je do sada učionio za Palanku, jer svako dato obećanje je ispunjeno u potpunosti.