Novinsko izdavačko preduzeće Reka Nova Jasenica D.O.O.

NIKOLA VUČEN POZIVA UČENIКE I STUDENTE DA SE PRIJAVE NA КONКURS DO 20. NOVEMBRA ZA DODELU NAGRADA

Predsednik opštine, Nikola Vučen pozvao je učenike i studente- mlade talente da se prijave na konkurs za dodelu nagrada, koje i ove godine dodeljuje loklana samouprava. On je, obraćajući se đacima naveo:
-I ove godine smo raspisali konkurs za dodelu nagrada učenicima, studentima-mladim talentima sa željom da nagradimo što više vas, u različitim oblastima znanja i umetnosti, koji ste svojim radom zaslužili da šira društvena zajednica obrati pažnju na vaše zalaganje.
Ovo je pokušaj da vas ohrabrimo, pokazujući, na simboličan način, da su za nas, predstavnike lokalne samouprave, vaš rad i talenat – istinski razlog da se borimo za bolje uslove života, za nove bolnice, škole, fabrike, ustanove, sportske terene – u kojima ćete imati prilike da svoje ideje sprovedete u delo.
Ovoga puta smo izdvojili 5.000.000 dinara za jednokratne nagrade, znatno više nego prethodne godine. Кonkurs je otvoren do 20. novembra. Ovom prilikom vas pozivam da se prijavite i ostvarite pravo na nagradu. U društvu u kome živimo vrednuje se znanje i na tome treba insistirati. Srećno!, istako je Vučen.