SКUPŠTINA OPŠTINE SMEDEREVSКA PALANКA – PRVA OPŠTINA U SRBIJI КOJA JE DONELA ZAКLJUČAК O PODRŠCI PREDSEDNIКU REPUBLIКE ALEКSANDRU VUČIĆU

Na predlog predsednika opštine, Nikole Vučena, na današnjoj sednici Skupštine opštine, održane po hitnom postupku, jednoglsno je donet Zaključak kojim se pruža snažna podrška predsedniku Republike Srbije, Aleksandru Vučiću, kao instituciji, koja po Ustavu Republike Srbije izražava državno jednistvo naše zemlje.

-Ne želeći da zadirem u nadležnosti Skupštine opštine i sačinjavanju dnevnog reda od strane onih koji su za to zakonom ovlašćeni , koristim svoje pravo kao predsednik opštine da, vama, odbornicima, predložim da donesete ovaj Zaključak, rekao je u svom obraćanju Vučen.
On se obrati odbornicima sa predlogom da usvoje Zaključak kao podršku predsedniku Vučiću u njegovim naporima usmerenim na ekonomski i svaki drugi razvoj naše zemlje, a naročito u borbi protiv korupcije i mafije.

-Imajući u vidu činjenicu da smo svi svedoci svakodnevnih napada, kako medijskih tako i drugih, na predsednika Vučića od strane onih kojima, što je apsolutno neshvatljivo, napredak Srbije nije u interesu, naveo je Vučen obrazlažući svoj predlog.

Odbornici Skupštine opštine Smederevska Palanka jednoglasno su prihvatili ovaj Zaključak, i time, kao prva opština u Srbiji, dali snažnu podršku predsedniku Vučiću u borbi za poštenu, snažnu i jaku Srbiju.

Za ovaj predlog predsednika opštine glasali su i odbornici stranaka koje ne čine lokalnu vlast.

Posted in Vesti.